Jarien Geels

Jarien Geels

Creative Director

Als Creative Director begeleid ik in onze projecten alle conceptuele, visuele en tekstuele componenten. Met mijn ervaring in Grafisch Ontwerp, Motion Graphics, Filmproductie, Muziekproductie, Screen- en Copywriting kan ik zowel onze in-huis krachten als onze freelancers goed aansturen. Tevens draagt mijn ruime ervaring klantcontact er aan bij dat ik klanten goed weet in te schatten. In wat ze verwachten en in wat ze (eigenlijk) bedoelen.


Beroepsmatige biografie

Na enige tijd besluiteloos te zijn geweest over welke carrière ik zou willen nastreven werd ik mede-oprichter van een creatief productiehuis waarin alles samen kwam; Mokummercials. We begonnen weliswaar op onze zolderkamer maar al snel ontwikkelden wij ons tot serieus productiebedrijf. We waren in die tijd voor onder meer Heineken, TomTom en Nike een aantrekkelijk alternatief op hun eigen bureau’s voor het creëren van online videocontent. Dit hadden wij volgens hen voornamelijk te danken aan onze ruwe creativiteit, extreme flexibiliteit en scherpe prijs.

Een berg aan projecten en een economische crisis later transformeerde wij ons in de zomer van 2010 tot Awesome Amsterdam. We gingen ons bezig houden met de volledige range aangaande content marketing. Naast de video’s en animaties ontwikkelen we nu ook websites en webapps. Door deze verbreding zijn we nu beter in staat bedrijven aan hun doelgroep te verbinden met mooie en relevante content.

Inmiddels kent Awesome Amsterdam drie kernactiviteiten: Storytelling, waar we op heldere, beeldende en persoonlijke wijze het verhaal van de klant vertellen. Development waar we hoogwaardige en technisch geavanceerde websites ontwerpen en realiseren. En Concepten, waar we ideeën uitwerken die de aandacht trekken, stemmen tot nadenken en of simpelweg enthousiasmeren.